Det har gått dåligt för mig de sista veckorna. Jag spelar ju innebandy en gång i veckan och för 2 veckor sedan ryckte jag med mig min klubba, trodde jag. Väl framme så insåg jag att jag hade fått med mig Caspers miniklubba med vitt blad. Men jag hade tur, fick låna en klubba av en annan. Plötsligt insåg jag att låneklubban var något längre, jag kunde nå bollarna lite bättre, kände mig lite duktigare.

Jag har väntat länge på att min klubba ska gå sönder så att jag kan få köpa en ny (den har säkert hållit i 15 år) så nu tyckte jag att det kunde vara dags. Jag köpte en ny klubba för dyra pengar men förra veckan blev det inställt, där stod vi 3 st och väntade på att några till skulle dyka upp.

Men strax efter mitt inköp fick jag väl dåligt samvete och köpte en ny fin klubba även till Casper. Han har redan provat den och den är rätt vinklad för honom.

Idag var det dags igen, innebandy på måndagar. Vilken klubba tror ni att jag ryckte med mig idag? Naturligtvis Caspers nya klubba vilket jag upptäckte först inne i gymnastiksalen där vi spelar. Visst fick jag låna en klubba men den var vinklad åt fel håll.

Jag blev en riktig målspottare första matchen, ingen visste riktigt åt vilket håll bollen skulle gå vilket tydligen var lyckosamt.